Starter - Basic paket - Premium - Custom

Basic usluga je namenjena firmama ili klijentima koji žele da sami održavaju glavne delove sajta. Klijenti koji se odlučuju za ovu uslugu žele da imaju mogućnost redovnog ažuriranja sajta kada za to postoji potreba.Web programiranje i usluge web dizajn-a su ograničene.

- Opis usluge -

- Dinamicki web sajt + galerija + admin - mini panel
- Tehnike izrada - HTML, CSS, JS, AJAX, PHP
- Do 10 stranica
- Osnovna SEO optimizacija
- Mogućnost modifikovanja paketa i cene
- Mogućnost menjanja sadržaja - teksta i slika
- Period izrade 15-25 dana
- Cena : 149 - 199 eur


Naruči sajt
webman

Internet svet

U današnje vreme, kada konkurencija vreba na svakom koraku javlja se potreba za originalnošću u poslovanju, za nečim što bi Vas izdvojilo iz mase, što bi Vas učinilo prepoznatljivim.

Web sajt-om podižete Vaše poslovanje na sledeći nivo i postajete efikasniji u prezentaciji Vaše ponude putem interneta. Vaše informacije postaju dostupne celom svetu.

Web sajt je investicija kojom ne gubite ništa, a može se višestruko vratiti.

Izrada web sajta

Onog momenta kada odlučite da želite usluge izrada web sajta,web dizajn-a ili web programinje, možete nas kontaktirati, a po Vašoj želji možemo organizovati i sastanak.

Početni korak izrada web sajta je web dizajn, tj. izrada template-dizajna sajta. Poželjan je unapred pripremljen materijal Vaše firme pre web dizajn-a.

Web programiranje predstavlja naredni korak izrade sajta.Web programiranje i nivo koji je neophodan, definisan je kompleksnošću i mogućnostima koje bi Vaš sajt pružao.

Šta mi nudimo ?

- Mi Vam nudimo ulaz u internet (poslovni) svet, putem izrada web sajtova. Usluge koje su u ponudi mogu Vam pomoći pri izboru sajta koji Vama treba. Naravno, postoji mogućnost modifikovanja paketa.

- Možemo Vam takođe ponuditi i izradu flajera, vizit-karti, plakata, logotipa kao i redizajn ili optimizaciju već postojećeg sajta.

Za saradnju, možete nas kontaktirati putem web-forme ili putem e-maila info@webman.rs.
@ 2011 by www.webman.rswebman izrada sajtova na Facebook-uwebman izrada sajtova na Youtube-u