Starter - Basic - Premium - Custom paket

Custom usluga je namenjena klijentima koji imaju posebne zahteve ili modifikacije postojećih paketa. Možda želite da date prednost web dizajn-u. Možda ste osmislili neki projekat pa su vam je potrebne usluge web programiranje-a. Cena ovog paketa može biti niža ili viša od postojećih paketa.Web programiranje i usluge web dizajn-a zavise od Vaših potreba.

- Opis usluge -

- Dinamicki/Statički web sajt + galerija
- Tehnike izrada - HTML, CSS, JS, AJAX, JQYERY, PHP, Flash
- Mogućnost menjanja sadržaja - Po dogovoru
- Izrada panela ili instalacija gotovih CMS sistema- Po dogovoru
- SEO optimizacija i prijava na socijalne mreže - Po dogovoru
- Period izrade - Po dogovoru
- Cena : Po dogovoru

Naruči sajt
webman

Internet svet

U današnje vreme, kada konkurencija vreba na svakom koraku javlja se potreba za originalnošću u poslovanju, za nečim što bi Vas izdvojilo iz mase, što bi Vas učinilo prepoznatljivim.

Web sajt-om podižete Vaše poslovanje na sledeći nivo i postajete efikasniji u prezentaciji Vaše ponude putem interneta. Vaše informacije postaju dostupne celom svetu.

Web sajt je investicija kojom ne gubite ništa, a može se višestruko vratiti.

Izrada web sajta

Onog momenta kada odlučite da želite usluge izrada web sajta,web dizajn-a ili web programinje, možete nas kontaktirati, a po Vašoj želji možemo organizovati i sastanak.

Početni korak izrada web sajta je web dizajn, tj. izrada template-dizajna sajta. Poželjan je unapred pripremljen materijal Vaše firme pre web dizajn-a.

Web programiranje predstavlja naredni korak izrade sajta.Web programiranje i nivo koji je neophodan, definisan je kompleksnošću i mogućnostima koje bi Vaš sajt pružao.

Šta mi nudimo ?

- Mi Vam nudimo ulaz u internet (poslovni) svet, putem izrada web sajtova. Usluge koje su u ponudi mogu Vam pomoći pri izboru sajta koji Vama treba. Naravno, postoji mogućnost modifikovanja paketa.

- Možemo Vam takođe ponuditi i izradu flajera, vizit-karti, plakata, logotipa kao i redizajn ili optimizaciju već postojećeg sajta.

Za saradnju, možete nas kontaktirati putem web-forme ili putem e-maila info@webman.rs.
@ 2011 by www.webman.rswebman izrada sajtova na Facebook-uwebman izrada sajtova na Youtube-u