Web dizajn - Web Programiranje - SEO

Web dizajn i web programiranje kod savremenih sajtova, moraju biti primenjeni. Imati predivan sajt, bez web aplikacija nije pametno rešenje ako želite da privučete posetioce. Web programiranje je usluga koju morate koristiti ako imate potrebe da Vaš sajt učinite dinamičnijim ? Mi Vam možemo ponuditi web programiranje aplikacija, čime bi Vaš sajt ostvario veći stepen dinamičnosti. Web aplikacije koje Vam nudimo bazirane su na Linux-hosting platformama. Ako imate potrebu za LAMP serverom i automatizacijom linux sistema putem PERL-a, takođe nam se možete javiti.

- Programerske tehnike -

- PHP
- JavaScript
- Jqyery i Ajax metode
- CSS i HTML

info@webman.rs

Internet svet

U današnje vreme, kada konkurencija vreba na svakom koraku javlja se potreba za originalnošću u poslovanju, za nečim što bi Vas izdvojilo iz mase, što bi Vas učinilo prepoznatljivim.

Web sajtom podižete Vaše poslovanje na sledeći nivo i postajete efikasniji u prezentaciji Vaše ponude putem interneta. Vaše informacije postaju dostupne celom svetu.

Internet prezentacija(sajt) je investicija kojom ne gubite ništa, a može se višestruko vratiti.

Izrada web sajta

Onog momenta kada odlučite da želite svoj web sajt, možete nas kontaktirati, a po Vašoj želji možemo organizovati i sastanak.

Početni korak je izrada template-dizajna sajta. Poželjan je unapred pripremljen materijal Vaše firme pre nego što se započne web dizajn.

Web programiranje predstavlja naredni korak izrade sajta. Web programiranje i nivo koji je neophodan, definisan je kompleksnošću i mogućnostima koje bi Vaš sajt pružao.

Šta mi nudimo ?

- Mi Vam nudimo ulaz u internet (poslovni) svet, putem izrade web sajtova. Paketi koji su u ponudi mogu Vam pomoći pri izboru sajta koji Vama treba. Naravno, postoji mogućnost modifikovanja paketa.

- Možemo Vam takođe ponuditi i izradu flajera, vizit-karti, plakata, logotipa kao i redizajn ili optimizaciju već postojećeg sajta.

Za saradnju, možete nas kontaktirati putem web-forme ili putem e-maila info@webman.rs.
@ 2011 by www.webman.rswebman izrada sajtova na Facebook-uwebman izrada sajtova na Youtube-u