Webman tim | O nama

Webman tim je skup mladih i stručnih ljudi koji su spremni da Vam izađu u susret i ponude kvalitetna web-rešenja. Naš cilj je da, razmišljajući zajedno sa našim klijentima, stvorimo komunikacionu strategiju i pomoću nje kreativnu i efikasnu reklamu, koja optimalno odgovara poslovnim ciljevima i marketinškim planovima naših klijenata.

- Webman tim -

- Bojan - Dizajner, Programer, (1987. godište, VSS)
- Aleksandar - Marketing, SEO, Dizajner, (1983. godište, VSS)
- Goran - Programer, SEO, Administrator, (1983. godište, VSS)


Ako želite nekog da kontaktirate iz webman tim-a u vezi izrada sajtova, navedite njegovo ime u subjectu e-maila.

info@webman.rs

Internet svet

U današnje vreme, kada konkurencija vreba na svakom koraku javlja se potreba za originalnošću u poslovanju, za nečim što bi Vas izdvojilo iz mase, što bi Vas učinilo prepoznatljivim.

Web sajt-om podižete Vaše poslovanje na sledeći nivo i postajete efikasniji u prezentaciji Vaše ponude putem interneta. Vaše informacije postaju dostupne celom svetu.

Internet prezentacija(sajt) je investicija kojom ne gubite ništa, a može se višestruko vratiti.

Izrada web sajta

Onog momenta kada odlučite da želite svoj web sajt, možete nas kontaktirati, a po Vašoj želji možemo organizovati i sastanak.

Početni korak izrada sajtova je kreiranje template-dizajna web sajt-a. Poželjan je unapred pripremljen materijal Vaše firme pre nego što se započne web dizajn.

Web programiranje predstavlja naredni korak izrade sajta. Nivo programiranja koji je neophodan, definisan je kompleksnošću i mogućnostima koje bi Vaš sajt pružao.

Šta mi nudimo ?

- Mi Vam nudimo ulaz u internet (poslovni) svet, putem izrade web sajtova. Usluge izrada sajtova koje su u ponudi mogu Vam pomoći pri izboru sajta koji Vama treba. Naravno, postoji mogućnost modifikovanja usluge.

- Možemo Vam takođe ponuditi i izradu flajera, vizit-karti, plakata, logotipa kao i redizajn ili optimizaciju već postojećeg sajta.

Za saradnju, možete nas kontaktirati putem web-forme ili putem e-maila info@webman.rs.
@ 2011 by www.webman.rswebman izrada sajtova na Facebook-uwebman izrada sajtova na Youtube-u